Pogledajte sve golove Edina Džeke u ovoj sezoni

Zablistao u dresu Rome

Pogledajte sve golove Edina Džeke u ovoj sezoni

Endin Čaušević

Utakmicom Rome i Genove u nedjelju koju je rimska ekipa dobila sa 3:2 završila je sezona u italijanskoj Seriji A što se tiče Vučice.

Roma je u posljednjim minutama uspjela da postigne gol za pobjedu i uspjela je ostati na drugom mjestu koje direktno vodi u Ligu prvaka. Sjajan meč ponovo je odigrao bh. reprezentativac Edin Džeko koji je postigao jedan gol, te je upisao dvije asistencije i može se slobodno reći da je bio igrač utakmice.

Džeko iza sebe ima vjerovatno najbolju sezonu u karijeri, sigurno najefikasniju. Bh. napadač je osvojio titulu najboljeg strijelca Serije A sa 29 golova. U svim takmičenjima Džeko je u dresu Rome postigao 39 golova što je njegov lični rekord. U videoprilogu možete s uživanjem pogledati sve golove bh. napadača u ovoj sezoni u dresu Vučice.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi