Pogledajte trenutak kada je Štilić prekinuo pressicu Želje: Erić je pričao, a onda...

(Ne)očekivano pojavljivanje usred pressice

Pogledajte trenutak kada je Štilić prekinuo pressicu Želje: Erić je pričao, a onda...

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić danas je zvanično postao novi fudbaler Željezničara.

Zanimljiv je bio i način na koji je popularni Štila predstavljen. Naime, FK Željezničar je nekih sat ili dva pred početak današnje konferencije za novinare pred meč protiv Zrinjskog objavio fotografiju svog dresa s brojem 14.

Mediji su odmah počeli špekulisati da se radi o dresu kojeg će vrlo brzo zadužiti upravo Štilić, ali zvanične potvrde iz kluba nije bilo.

Pressica je počela, kako je i najavljeno, u 14.00 sati, a na istoj su se pojavili trener Amar Osim i golman Filip Erić. Usred govora Erića, konferenciju je prekinuo Semir Štilić koji se pojavio u društvu Admir Džubur, jednog od čelnih ljudi kluba.

Štilić se pridružio Osimu i Eriću, potpisao ugovor i odmah dao izjavu. Pogledajte kako je sve to skupa izgledalo:

O dolasku Štilića govorio je odmah i trener Osim. 

"Igrač sa ovakvom karijerom bi trebao biti pojačanje. Mislim da nam fali igrač takvih karakteristika. Nekada znamo na sredini terena vrtiti, vrtiti i vrtiti, pa nam treba neko ko će reći stop tome u pravom trenutku. Igrač kao Štilić sigurno svojim kvalitetima može pomoći timu", kaže Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Plavih je dodao kako Štilić još nije spreman za igranje mečeva.

"On još neće moći igrati bez obzira što je nešto trenirao tamo, vamo, vamo, tamo, lijevo, desno", prokomentarisao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sviRodjeni
Ima li slow motion kako Štilić pravi prvi korak ka sali za press konferenciju?
4 16
Fcs
E sad ste beton. Sa Štilićem ćete završiti najmanje osmi. Onako bi ispali.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi