Pogledajte vjerovatne sastave i kvote za utakmicu Liverpoola i Rome

Klopp i Di Francesco računaju na najbolje

Pogledajte vjerovatne sastave i kvote za utakmicu Liverpoola i Rome

Večeras se na Anfieldu igraprvi polufinalni meč Lige prvaka u kojem će snage odmjeriti Liverpool i Roma.

Dva najprijatnija iznenađenja ovosezonske Lige prvaka se, posve neočekivano, bore se za plasman u finale ovog takmičenja u kojem će se sastati sa boljim iz duela Bayern Munchena i Real Madrida.

Interesantno je da su Liverpool i Roma 1984. godine igrali finale Lige prvaka, kada su Redsi slavili na penale i spriječili Rimljane da osvoje svoju prvu titulu evropskog prvaka. Imaju ova dva kluba još nekoliko poveznica, a svakako je jedna od većih Mohamed Salah koji je dvije godine igrao za Romu prije prelaska na Anfield prošlog ljeta.

Za ovu utakmicu je dobro što će i Klopp i Di Francesco na raspolaganju imati sve svoje najvažnije fudbalere, pa se tako očekuje da Redsi započnu u sastavu: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mane, a Roma u sastavu: Alisson Becker; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; De Rossi, Strootman, Nainggolan; Perotti, Džeko, Under.

Kada je riječ o kladionici, Liverpool je priličan favorit u prvom susretu i MOZZART na pobjedu Redsa daje kvotu 1.60. Neriješen rezultat vrednuje se kvotom 4.00, dok je kvota na trijumf gostiju čak 5.70.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako je ulog ogroman, kladionice očekuju efikasnu utakmicu pa se tako na 3+ nudi kvota 1.55, na GG (oba tima daju gol) 1.62 a na GG3+ (ova tima daju gol i 3+) 1.98. Ostatak bogate ponude za ovaj meč možete pogledati ovdje.

Duel Liverpoola i Rome se, naravno, igra u terminu od 20:45 sati dok je revanš na rasporedu sljedeće srijede na Olimpicu. Glavni sudac će biti Felix Brych iz Njemačke, koji u prosjeku dijeli 4.37 žuta kartona po utakmici. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti