Pogodak Hajradinovića u trijumfu Trencina

Slovačka Super liga

Pogodak Hajradinovića u trijumfu Trencina

Trencin je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg slovačke Super lige.

Nakon petnaest kola zauzimaju odlično treće mjesto na tabeli sa jednim bodom manje u odnosu na drugoplasirani Ružomberok, odnosno pet bodova manje od lidera Slovana iz Bratislave.

Trencin je danas na domaćem terenu upisao osmi trijumf sezone. Savladana je Senica rezultatom 2:0, a drugi od dva pogotka postigao je bivši fudbaler Željezničara i Olimpica Haris Hajradinović.

Hajradinović je precizan bio u 35. minutu, nakon što je za vodstvo pogodio Brazilac Willian petnaest minuta ranije. Nastup je u jučašnjoj pobjedi drugoplasiranog Ružomberoka upisao i Adi Mehremić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.