Pogodak Jasmina Šćuka u trijumfu Mlade Boleslav

Kapiten i strijelac

Pogodak Jasmina Šćuka u trijumfu Mlade Boleslav

Treću pobjedu sezone večeras je ostvario tim Mlade Boleslav, ovog puta nad Slavijom iz Praga rezultatom 2:1.

Skoda je u sedmom minutu goste doveo u vodstvo, a do kraja poluvremena domaćini su uspjeli ne samo izjednačiti već i preokrenuti rezultat. Za izjednačenje se pobrinuo kapiten tima, bh. internacionalac Jasmin Šćuk u 39. minutu, dok je konačnih 2:1 u posljednjem minutu prvog poluvremena postavio Navratil.

Slovačko je rezultatom 4:1 na domaćem terenu porazio Pribram. Strijelci za domaće bili su Dosek, Divis i dva puta Kalouda, dok je čast gostiju spasio Filo.

Sjajnu partiju pružio je tim Slovana iz Libereca koji je sa šest lopti u mreži ispratio Ostravu. Strijelci su bili Dubek, Fleisman, Frydek, i tri puta Sural.

Bohemians i Hradec Kralove su podijelili bodove, a meč je okončan rezultatom 1:1. Strijelac za domaće bio je Jindrisek iz penala, a za goste Dvorak, također iz penala. U timu Hradeca sat vremena je igrao bivši fudbaler Zvijezde iz Gradačca Emir Halilović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.