"Pogodak Sarajevu posvećujem ocu koji je preminuo prije dva mjeseca"

Vezista Radnika za SportSport.ba

"Pogodak Sarajevu posvećujem ocu koji je preminuo prije dva mjeseca"

S. Mlaćo

Radnik iz Bijeljine danas je na otvaranu nove sezone Premijer lige ugostio FK Sarajevo i upisao pobjedu rezultatom 2:1.

Izabranici Mladena Žižovića pružili su kvalitetnu i veoma borbenu partiju, a prvi gol na meču djelo je Nedima Mekića koji je na prelijep način matirao Bojana Pavlovića.

Mekić je na terenu proveo 70 minuta i jasno pokazao treneru Žižoviću da na njega treba najozbiljnije računati u novoj sezoni.

"Veoma teška utakmica za oba tima. I da je Sarajevo slavilo to ne bi bilo nezasluženo jer s imali svoje šanse, ali mi smo utakmicu trebali riješiti u prvom poluvremenu kada smo imali tri šanse. Utakmicom možemo biti zadovoljni, od prve minute smo poštovali dogovor iz svlačionice i zasluženo slavili", kaže Mekić za SportSport.ba.

Kao nekadašnji član Željezničara protiv Sarajeva uvijek ima poseban motiv, a otkrio je i kome posvećuje današnji pogodak, pravu majstoriju koja je podigla publiku na stadionu u  Bijeljini na noge.

"Moj prvijenac nije mogao doći u boljem trenutku. Svi znaju da sam dijete Želje i da igram sa velikim motivom protiv Sarajeva. Ovaj pogodak posvećujem svom ocu koji je preminuo prije dva mjeseca, a iskreno se nadam da ćemo nastaviti sa dobrom igrom i u narednim utakmicama", dodao je član FK Radnik Radnik Nedim Mekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

Top Komentari

ratip irats
Ti si fakat fenomen!! Dijete zelje i dijete oca...
1 16
ratip irats
Teska srca, al dobar si gol dao...
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi