Pogrešan tim u žrijebu Lige prvaka, urnebesan odgovor kluba
Foto: EPA

Hibernian se našao na ekranu

Pogrešan tim u žrijebu Lige prvaka, urnebesan odgovor kluba

Midhat Šljivak

Žrijeb za treće pretkolo Lige prvaka obavljen je danas u Nyonu, a nakon izvlačenja parova Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) potkrala se jedna greška.

Na velikom ekranu se pojavilo ime škotskog Hiberniana, kojeg je UEFA zamijenila sa ekipom Hiberniansa s Malte, a koji igra meč protiv Salzburga u drugom pretkolu.

Nakon što su vidjeli ime svoj kluba u objavi zvanične stranice Lige prvaka, oglasio se Hibernian sa urnebesnim odgovorom.

"Hvala vam što ste nas uključili u ovu fazu takmičenja. Možda da nas odmah postavite u grupnu fazu?", istakli su iz redova škotskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Grška je ubrzo ispravljena i Hibernians s Malte je dobio svoje zasluženo mjesto na stranici Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi