Pojavio se snimak navijača kojeg je Neymar udario, žestoko provocirao nekoliko igrača PSG-a

Za svaku osudu ponašanje obojice

Pojavio se snimak navijača kojeg je Neymar udario, žestoko provocirao nekoliko igrača PSG-a

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler šokirao je javnost na finalnoj utakmici Kupa Francuske između PSG-a i Rennesa kada je udario navijača.

PSG je poražen u finalu nakon penala, a onda je Neymar došao u centar pažnje na dodjeli medalja. Dok je išao prema loži jedan od navijača ga je provocirao, a onda je Neymar odlučio da ga udari.

Ovaj potez šokirao je sportsku javnost, a navodno Brazilca čeka itekako žestoka kazna jer bi trebao biti suspendovan na čak osam utakmica što znači da će propustiti kraj ove i početak naredne sezone.

Ipak, danas se pojavio i snima s mobitela navijača koji je dobio udarac od Neymara. Jasno je da se radi o navijaču Rennesa koji je provocirao igrače PSG-a i sve to je snimao svojim mobitelom.

No, kada je počeo da vrijeđa Neymara brazilski igrač se vratio i odlučio da se obračuna s njim, ali niko sigurno nije mogao da očekuje da će ga udariti.

Ovaj video objavio je Neymarov PR Alex Bernardo koji je odlučio da pokaže da je Neymar dobio žestoke uvrede od ovog navijača.

"Ne želim da govorim o tome da li je to bio ispravan ili ne potez, ali je itekako bio isprovociran. Ovaj navijač je Buffonu prvo rekao da je spor, pa onda Kurzawi kako ne želi da mu pruži ruku. Rekao je Verrattiju da je rasista, a onda Neymaru da je gad i da mora naučiti igrati", napisao je Bernardo, te nastavio.

"Ovakvo dobacivanje je nedopustivo. Logično je da su igrači PSG-a bili 'vruće glave' zbog poraza i onda ovakav idiot ih provocira. Vidim da svi kritikuju Neymara i nisam pročitao nigdje tekst kako se osuđuje ponašanje navijača".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

View this post on Instagram

Não vou discutir se é a maneira mais correta de resolver o assunto. Mas que foi MERECIDO, foi ! Veja o que o “torcedor” falou E GRAVOU !! “Buffon você é retardado” “Kurzawa não quero seus cumprimentos” “Verratti racista” “Neymar, aprenda a jogar futebol” Este é o tipo de comportamento que não pode ser admitido. Jogadores de cabeça quente após perder uma final de campeonato e um IDIOTA provocando-os. Certinho ele, né ? Não li uma crítica ao comportamento desse “torcedor”. MERECEU ! . @neymarjr , como sempre, defendeu a si mesmo e a seus companheiros de ofensas. Quem o defenderá de ter ido em defesa dos companheiros de time ? Alguém ? #respeito #respect #neymar #neymarjr #njr

A post shared by Alex Bernardo (@alexbernardo_) on

Top Komentari

Dobojlija
Ode neymar opet u brazil I provod .On ovo namjerno radi samo da ima vremena za provod I onu glupu igricu fortnite
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi