Pojavio se video koji otkriva ko je pogodio Allija u glavu

Arsenal se izvinio gradskom rivalu

Pojavio se video koji otkriva ko je pogodio Allija u glavu

Engleski reprezentativac Dele Alli pogođen je flašom u glavu za vrijeme utakmice Arsenala i Tottenhama, koja je odigrana sinoć na Emiratesu u okviru osmine finala Carabao Cupa.

Tottenham je kao gost savladao Arsenal sa 2:0, a utakmicu je obilježio momenat koji se desio pred kraj utakmice kada je jedan navijač Topnika plastičnom flašom pogodio Allija.

Težih posljedica, srećom, nije bilo, a Arsenal je dan nakon utakmice obavijestio javnost da je navijač koji je pogodio Allija identifikovan.

"Kamera je snimila navijača koji napušta stadion nakon što je bacio flašicu. Sarađujemo sa policijom i istraga se nastavlja kako bi krivac bio uhapšen. Svi se sramimo zbog tog pojedinca, a Alliju se od srca izvinjavamo", poručili su iz Arsenala.

Britanski mediji pišu da Dele Alli neće biti kažnjen, iako je nakon incidenta rukama gestikulirao ka navijačima Arsenala pokazujući rezultat 0:2.

Također, na internetu se pojavio snimak na kojem se može vidjeti ko je pogodio Allija flašom u glavu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi