Trener Cityja je bio zadovoljan sa igrom svog tima, ali ne i sa suđenjem

"Pokazali smo zašto smo prvaci... Igranje rukom? Pitajte sudiju i momke iz VAR-a, a ne mene"

12

Komentari (12)

konjo
kme kme kme gvardipicka hahahahhaha
leader_of_wolves
Pitanja za ove levate ovdje sto komentarisu za penale a ne znaju, da li ste vidjeli kod prvog "penala" da je bernardo igrao rukom? Da li ste mozda vidjeli kod drugog "penala" da je sterling namjerno gadjao ruku koja je bila u prirodnom polozaju ? Znam da smo vam trn u oku jer nas ne mozete stici topnici plavci i ostala gamad gledajte od majstora i ucite !
Mu'min Juventino FKS
Degutantno je koliko se liverpoolu namjwsta. Ovo nema ni u srpskoj ligi
GGAAZZIIJJA
MILIJARDA za POJACANJAA..pa BRACO Vrbanjusa bi sa Barsom osvojio LIGU SAMPIONA..smrad DOPINGOVANU..kad on pocne neku IRONIJU glumiti..
Edin Merlin
Sve je covjek upravu,sve je istina sto je rekao,cista dva penala nisu dosudjena za City.. ! A,kad govoris o pojacanjima i potrosenim parama,saberi sav ulozeni novac usranog looserpoola i vidi kolko imaju titula u EPL !
GGAAZZIIJJA
NISAM FAN LIVERPOOLA, samo ne gotivim DOPINGOVANOG CELAVCA..pogledaj koliko City ima KLEMPA, a koliko TAJ LOSSERPOOL..sportski pozdrav..
Edin Merlin
Pa sto onda n eosvoje EPL ???? Lakse je duplo osvojiti LP nego EPL,pogledaj samo zrijeb za LP kakve je imao looserpool,jedino Barcelona ozbiljna ekipa. Ne gotivim nikako engleske klubove,ja gotivim Juve,ali je cinjenica da je danas sudija pokrao City za dva penala !
GGAAZZIIJJA
Imaju vise EPL od City-a kako god..Liverpool je VELIKAN i EVROPSKI I ENGLESKI..City je BOGATI KLUB iz Engleske.
_arsenal_
Potrosio je i United evo i Arsenal pa opet nema ih nigdje , Guardiloa je trenercina debilu jedan
GGAAZZIIJJA
Ma kakak 56SENAL, to su GENETSKI LUZERI..sa vama se igraju WATFORDI, PALACEI, SHEFFIELDI..vi ste 3 klalsa Evropskog fudbala zajedno sa Romom, Napoliem i ostalim treceligasima..
BobPaisley
...zna se ko je Liverpool u europskom fudbalu...6 titula LP sve govori...klub koji je 50 godina prisutan u vrhu europskog fudbala...od ove sezone ponovo pocinje dominacija i u Engleskoj,jasno da to nekima smeta,ali morat ce da gledaju Liverpool na vrhu u narednim godinama...ne znam zasto se javljaju ovi simpatizeri Cityja,Arsenala,Chelsea i ostalih fudbalskih malisana koji za 300+ godina ukupnog postojanja imaju 1 titulu LP i to nedavno osvojenu...
Bhf
E moj Merline,koju li si ti utakmicu gledao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.