Poklanjamo 2 dresa rukometne repke BiH
Sprakasse je sponzor rukometne reprezentacije BiH

Sprakasse i SportSport.ba svake sedmice nagrađuju

Poklanjamo 2 dresa rukometne repke BiH

M. Skaka

Pred rukometnom reprezentacijom BiH su kvalifikacijski susreti u kojima će naši najbolji igrači pokušati izboriti plasman, prvo u baraž, a onda i na veliko takmičenje. Partneri RSBiH, Sparkasse i SportSport.ba pozivaju vas da skupa bodrimo rukometaše!

Sparkasse i SportSport.ba tokom kvalifikacijskog ciklusa svake sedmice pripremili su vrijedne poklone. Za dva najsretnja korisnika koji se registruju na web stranici Sparkasse.ba to je po dres rukometne reprezentacije!

Uz vrijedne sedmične nagrade, svi učesnici koji se tokom kvalifikacijskog ciklusa registruju imaju mogućnost osvojiti i najvrjedniji poklon: put sa rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine na kvalifikacijsku utakmicu po vlastitom izboru.

Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete i sačekate naše sedmično izvlačenje u kojem poklanjamo po dva dresa. Kliknite OVDJE, registrujte se i učestvujte već u prvom krugu.

Imena dobitnika iz ove sedmice biće objavljena za 7 dana na portalu SportSport.ba.

Sparkasse i SportSport.ba - uvijek bliže Vama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.