Poklepović oduševljen Širokim

Hajduk gostuje na Pecari

Poklepović oduševljen Širokim

Ekipa splitskog Hajduka gostuje na Pecari kod Širokog Brijega u prijateljskoj utakmici, te je tim povodom danas u Širokom održana tiskovna konferencija.

Novinarima su se obratili trener Hajduka Stanko Poklepović i šef stručnog štaba Širokog Ivo Ištuk.

"Izuzetno smo zadovoljni prijemom naših domaćina i uvjetima u kojima boravimo u Širokom. Moram reći da sam impresioniran ovim što sam vidio ovdje u Širokom i svaka čast ljudima u klubu koji su zaslužni da jedan klub iz relativno male sredine ostvaruje ovakve dobre rezultate. Biti u euro natjecanjima zadnjih osam sezona je uistinu veliki rezultat. Uvjete koje ovaj klub ima sigurno nemaju ni puno veće sredine", kazao je trener Hajduka Stanko Poklepović.

"Veoma sam zadovoljan što je jedna ekipa kao što je Hajduk stigla na gostovanje u Široki. Nadam se dobroj utakmici u jednoj fer i korektnoj igri", rekao je Ištuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.