St. Etienne je odigrao dobar meč, ali protiv Mbappea se ne može

Mladi napadač riješio meč

St. Etienne je odigrao dobar meč, ali protiv Mbappea se ne može

Fudbaleri PSG-a pobijedili su večeras u gostima St. Etienne sa 1:0 u susretu 25. kola francuske Ligue 1. 

Nakon sjajne partije na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda, PSG se večeras prilično mučio na teškom gostovanju kod St. Etiennea, ali je na kraju ipak upisao pobjedu.

Parižani su do trijumfa došli tek u 73. minuti kada je Dani Alves vrlo lijepo asistirao, a Kylian Mbappe se snašao u stilu najboljih svjetskih napadača i zakucao loptu u mrežu. Bio je to njegov 19-ti gol ove sezone u Ligue 1 te je još uvijek prvi strijelac.

PSG je nakon trijumfa ostao na liderskoj poziciji sa 62 boda, odnosno 12 bodova više i dva meča manje od drugoplasiranog Lilla. S druge strane, St. Etienne je na 5. poziciji sa 40 osvojenih bodova.

U narednom kolu Parižani dočekuju Montpellier, a St. Etienne gostuje kod Dijona.

Francuska Ligue 1, 25. kolo:

St. Etienne - PSG 0:1

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi