"Pokušali smo da osvježimo ekipu i razigramo Sušića"

Pomoćni trener FK Sarajevo Damir Milkanović

"Pokušali smo da osvježimo ekipu i razigramo Sušića"

Edmir Škorić

Jutros je FK Sarajevo odradio trening u TC Butmir, a sada slijedi put u Bjelorusiju i duel sa Dinamom Brestom u 2. prektolu Lige prvaka.

Bordo tim je u nedjelju igrao protiv Veleža na Koševu i osvojio "samo" bod, a o tom meču, kao i o duelu s Bjelorusima, govorio je pomoćni trener bh. prvaka Damir Milkanović.

"Teška utakmica u zgusnutom rasporedu. Pokušali smo osvježiti ekipu sa par novih igrača i da razigramo Sušića koji nije igrao od marta. To je sve malo lošije izgledalo u prvih 30 minuta, što je i normalno. Poslije smo odigrali dobro, nismo uspjeli da preokrenemo, ali idemo dalje. Vraćaju nam se povrijeđeni igrači, moramo i njih da razigravamo i koristimo. Kraći smo za četiri boda, ali idemo dalje".

"Već smo gledali par njihovih utakmica. Veoma jaka ekipa koja igra na tranziciju i brzo i koja ima motorične i brze pojedince u napadu. Ipak, ekipa je to s kojom se može igrati. Taj rezultat protiv Astane nije pravo mjerilo. Bit će teško, dobra ekipa, ali tražićemo svoju šansu", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Dinamo Bresta i Sarajeva igra se u srijedu od 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adi2019
Šta ćeš osvježiti medzede niste ih ni pripremili čuj nemogu igrati nedelja srijeda klosari ako niste sposobni napustite
3 6
nedoni46
Jako, na muda, bez pardona i 0-1!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi