Polak potpisao, očekuju se Hoesen, Bulthuis i Muhamed Bešić

Nurnberg traži pojačanja

Polak potpisao, očekuju se Hoesen, Bulthuis i Muhamed Bešić

Nurnberg je u sezoni za nama napustio društvo najboljih u Njemačkoj. Novi član Cvajte želi se ekspresno vratiti u elitu, pa su se čelnici pomenutog kluba već dali u potragu za kvalitetnim pojačanjima.

Dvogodišnji ugovor sa Nurnbergom potpisao je Jan Polak, dok se u narednom periodu očekuje da se realizuju transferi Dannyja Hoesena iz PAOK-a, Davea Bulthuisa iz Utrechta, te našeg Muhameda Bešića iz Ferencvarosa, navode mediji u Njemačkoj.

Bešić je u prošloj sezoni proglašen za najboljeg igrača lige u Mađarskoj, a selektor Safet Sušić uvrstio ga je na spisak igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.