Poleksić zaplakao nakon autogola Boškovića

Emotivan oproštaj od Mundijala

Poleksić zaplakao nakon autogola Boškovića

Nakon što su u svom drugom ciklusu za jedno veliko takmičenje poraženi u baražu za EURO 2012 od Republike Češke, reprezentacija Crne Gore porazom od 4:1 na legendarnom Wemleyu od Engleske oprostila se i od mogućnosti plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil naredne godine.

Nakon poraza od „tri lava“ od kojih su u dosadašnja tri meča bili neporaženi, sve je okončano na jedan vrlo emitovan način. Golman Crne Gore Vukašin Poleksić zaplakao je u 62. minuti susreta nakon što je njegov saigač Branko Bošković pogodio vlastitu mrežu za vodstvo Engleza od 2:0.

Poleksićeve emocije i suze obišle su svijet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.