Pomjerena utakmica Vitez - Sarajevo
Snijeg koji je napadao u potpunosti je prekrio teren u Vitezu. Organizatori pokušavaju sve kako bi bio spreman za igru, ali još uvijek je meč pod upitnikom.

Konačna odluka u 13:40

Pomjerena utakmica Vitez - Sarajevo

M. Šljivak

Utakmica između Viteza i Sarajeva neće početi od 13 sati.

Snijeg je napravio velike probleme organizatorima meča u Vitezu. Teren se počeo čistiti jutros, ali do 13 sati, kada je trebao početi meč, nije bio spreman za igru.

Odlučeno je da se početak ove utakmice pomjeri za 40 minuta. Tako će u 13:40 službene osobe na čelu sa sudijom Draganom Petrovićem i delegatom Matom Itrićem donijeti konačnu odluku o odigravanju meča.

Ostali susreti trebali bi započeti na vrijeme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi