Čelik se mora vaditi protiv Zrinjskog, Sarajevo gostuje Vitezu, Željo dočekuje Radnik
Posljednje kolo nam donosi neke veoma zanimljive mečeve, a sve će se zaključiti sutra na Grbavici

Posljednje kolo prije zimske pauze

Čelik se mora vaditi protiv Zrinjskog, Sarajevo gostuje Vitezu, Željo dočekuje Radnik

Današnjim utakmicama u Zenici i Doboju kod Kaknja nastavlja se posljednje kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine prije zimske pauze. 

U Zenici će ekipa Čelika, kojoj odavno gori pod nogma, dočekati Zrinjski. Zeničani u posljednjih pet mečeva imaju isto toliko poraza, dok je ekipa Zrinjskog uspjela da popravi formu i ima dva vezana trijumfa. Čeliku gori pod nogama jer ima samo 10 bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu, dok Zrinjski trenutno ima jedan bod manje od lidera Željazničara.

U drugom današnjem meču u Doboju kod Kaknja ekipa Mladosti dočekuje Krupu. Krupa je svakako jedno od najprijatnijih iznenađenja u prvom dijelu sezone, a ekipa koju sa klupe predvodi Slobodan Starčević trenutno se nalazi na 5. mjestu sa 30 osvojenih bodova, dok je njihov današnji rival jedno mjesto ispod sa šest bodova manje.

Kada je u pitanju sutrašnji program, sve počinje od 13.00 sati kada Borac u Banja Luci dočekuje Široki Brijeg, odnosno kada Vitez dočekuje Sarajevo. Borac ne igra u skladu sa očekiivanjima u posljednje vrijeme pa je trenutno tek 8. na tabeli, a Široki Brijeg je svakako pokvario formu sa tri vezana poraza od Željezničara i morat će se vaditi sutra u Banja Luci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipi Viteza čak i vše nego Čeliku gori pod nogama, a susret protiv Sarajeva svakako nije dobra prilika da ekipa skuplja bodove. Tim Husrefa Musemića je na posljednjih sedam mečeva zabilježio čak šest pobjeda i sigurno da su sutra veliki favorit protiv Viteza.

Program 18. kola će zaključiti ekipe Željezničara i Radnika iz Bijeljine na Grbavici. Željo pod vodstvom Admira Adžem igra sjajno i za poraz ne zna od kraja septembra, dok je ekipa Radnika veoma solidna ove sezone i nakon 17 kola nalazi se na 7. poziciji. Ovaj susret počinje sutra od 14.00 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Treba otić u Bihać na stadion Jedinstva pa vidjet kako se uništava i klub i stadion.
8 0
Andi Inan Braja
Celika 20 godina vode ološ, i režim SDAVI HDZ koalicija, uništili su ga i tu prestaje svaka prica, svaki pokušaj da klub krene naprijed ljudi su i SDA IHDZ, skupa sa pokupljenim i korumpiranim navijačima koji prate režim od 1996 njih stotinjak koji se vrte oko kluba. Učinili su ga devastiranom klinički mrtvim klubom, tako da Celik treba u stečaj i sa novim snagama zdravim i sposobnim ljudima krenuti sa nule..
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti