Ponovo je počelo prepucavanje De Bruynea i Mourinha

Belgijanac još nije oprostio Joseu

Ponovo je počelo prepucavanje De Bruynea i Mourinha

Belgijski fudbaler Kevin De Bruyne igra veoma dobro ove sezone u dresu Manchester Cityja. 

De Bruyne se vratio u Premiership 2015. godine kada je u transferu vrijednom 74 miliona eura prešao iz Wolfsburga u Manchester City i veoma je brzo postao jedan od najvažnijih igrača ove ekipe. 

Ipak, nije sve tako lijepo izgledalo za njega kada je prvi put boravio u Manchester Cityju jer mu Jose Mourinho nije dao priliku da igra. Mourinho je govorio da De Bruyne ne radi prave stvari na treninzima, a Belgijanac je za engleske medije otkrio da to nije istina.

"Istina je da je jn rekao na press konferenciji da ne radim ono što treba na treninzima. Bilo je jednostavno to reći jer nije bilo nikoga ko to može provjeriti. Treninzi su bili zatvoreni za javnost. Ipak, svi znaju da ja nisam takav. Uvijek kažem ono što imam, uz dozu respekta, naravno. Ali, u tom trenutku, nisam mogao ništa reći jer bi on rekoa da lažem. Da li sam tražio da trening bude otvoren za javnost? Da, ali nisam to lično njemu rekao", poručio je De Bruyne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Belgijanac iz Chelseaja otišao na ljeto 2014. godine u Wolfsburg u transferu vrijednom 22 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije