Ponovo je to dokazao: Niko nema čudniji stil oblačenja od Bellerina

Predstavio novi dres Arsenala

Ponovo je to dokazao: Niko nema čudniji stil oblačenja od Bellerina

Endin Čaušević

Arsenal je danas zvanično predstavio treću garnituru dresova za novu sezonu.

Do početka nove sezone u Premiershipu ostala su još dva dana, a pred utakmicu protiv Fulhama koja je na rasporedu u subotu Arsenal je danas predstavio nove dresove.

Riječ je o trećoj garnituri dresova, a dizajn je oduševio navijače londonskog kluba.

Ovaj dres predstavio je i desni bek Arsenala, Hector Bellerin, ali je sve nasmijao svojim stajlingom. Španac ima inače dosta drugačiji ukus za stil oblačenja, a to je i danas pokazao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači su mu poručili da više izgleda kao neki čovjek iz 90-tih nego fudbaler Arsenala.

Fotografija Arsenal.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Fochanski Sultan, ljubi daidža
6 0
felix__27
Stil 70 i 80 akom pratis.. Leviske majca utrpana i kaiš...često je bila i kosulja raskopcana prsa... Cipele naravno ili neke renderke... To je neki amrani americki stil texasa... Pogledas par filmova,časopisa ako vec nisi sreo ili ne znas o tome ništa... Ovaj momak ima *****luka al ovaj stil nije cudan cak i danas zastupljen...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi