6

Komentari (6)

bosanac
nije ovo finale cupa argentine ovo je copa libertadores,finale lige šampiona u JUŽNOJ AMERICI i zato će uvijek bolji biti evropski fudbal nego na ijednom drugom kontinentu
pashabih
Trebaju igrati na neutralnom stadionu bez navijača Rivera.
Mesetar
Posebnost ovog meca i jest zbog navijaca. Da njih nema zanimljiviji bi bio mec engleske 4 lige oxford vs cambridge
adis_D11
Do sada sam bio neutralan Ali posle svega ovoga I srcem I dusom navijam za river.Prvo ovo je velika sramota za Argentina da nemoze organizovati utakmicu.Drugo river ce biti ostecen ako se utakmica nebude igrali na njihovom stadionu (monoment) iz razloga sto se prva utakmica igrala na bokinom stadionu tj labombonera,ako je bolan igrala na svom stadionu posteno bi bilo da igra i river.Trece neopravdavam navijace rivera Ali ko je organizovao da bokin bus prolazi kroz korteo riverovih navijaca,dok smrad gago I’m pokazuje srednji prst pa sta su ocekivali da ce ovi samo mirno gledat sto ih jedan smradina tako provocira.Cetvrto ako ciganski predsjednik boke nezeli da se utakmica odigra I zeli da dobije titulu za zelenim stolom onda se boka treba stiditi jer fudbal se igra na zelenom terenu ne stolu.Imao bi jos dosta toga napisat Ali mislim da je dovoljno,posle svega ovoga boka mi se zgadila a nekad sam je volio.
Prle
Ocigledno ne znas svu historiju. 2015 godine se slicno dogodilo igracima Rivera u osmini finala Cope. Odmah je Boca izbacena i utakmica nije odigrana. Boca jednostavno zeli sada isti tretman.
franjo25z
Sta balo zna......nemam 15 godina.....idi brisi bale igraj se klisa.....pise romne
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.