Ponovo skandal: Nervozni Maradona ošamario novinara

Prekipilo mu

Ponovo skandal: Nervozni Maradona ošamario novinara

Diego Armando Maradona često dospije u medije zbog nekog neslavnog poteza kojim razbjesni javnost u svojoj zemlji ali i u svijetu.

Novi incident desio se u Argentini, gdje je Maradona od strane novinara zaustavljen dok se vozio u svom automobilu prema pozorištu. Legendarni Argentinac bio je u vozilu zajedno sa svojim sinom i djevojkom Veronicom Ojedom. Upravo se zbog nje i "zakuhalo" na relaciji Maradona - novinar.

Naime, navodno je novinar za vrijeme razgovora sa Maradonom namignuo njegovoj ljepšoj polovini što je razbjesnilo Maradonu koji je izašao iz automobila, primakao se novinaru i nakon kraćeg "dijaloga" ga ošamario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti