Ponovo taj Icardi: Inter bolji od Cagliarija

Serija A, 14. kolo

Ponovo taj Icardi: Inter bolji od Cagliarija

Inter je gostovao kod Cagliarija, ekipe koja u posljednje vrijeme igra u dosta dobroj formi. Ipak, Nerazzurri su predvođeni sjajnim Maurom Icardijem uspjeli doći do sigurne pobjede rezultatom 3:1.

 

Na prvi gol Intera se čekalo do 29. minute. Perišić odlično centrira, a Icardi je tačno tamo gdje treba biti i pogađa za 1:0.

Minimalnim vodstvom Intera se otišlo na odmor, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku gosti uspjeli povisiti prednost. Ovaj put je asistent bio Candreva, dok je Brozović odličnim udarcem savladao golmana Cagliarija.
Ipak, domaći uzvraćaju u 71. minuti. Strijelac gola za smanjenje vodstva Intera je bio Pavoletti nakon fantastičnog pasa Faraga.
Kada su mnogi očekivali neizvjesnu završnicu, ponovo se na pravom mjestu našao sjajni Icardi koji je u 83. minuti postigao svoj drugi gol na utakmici i potvrdi pobjedu Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije