Ponuda Barce PSG-u: Rakitić i 70 miliona eura za Verrattija
Foto: EPA

Barca ne odustaje

Ponuda Barce PSG-u: Rakitić i 70 miliona eura za Verrattija

M. Šljivak

Ekipa Barcelone ne odustaje od dovođenja italijanskog fudbalera Marca Verrattija u svoje redove.

Iako je vezni igrač PSG-a odbio da pređe u tim s Nou Campa, rukovodstvo katalonskog velikana je odlučilo da ne odustane od njegovog dovođenja.

Nova ponuda je poslata na adresu francuskog kluba, a ona glasi: Ivan Rakitić i 70 miliona eura za Verrattija.

Ipak, veliko je pitanje hoće li PSG pristati da proda sjajnog veznjaka. Ponuda nije mala i sigurno je da će barem dobro razmisliti o svemu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Verrattija, Barcelona u svojim redovima želi vidjeti i Brazilca Paulinha. Iako je nekoliko ponuda za ovog igrača odbijeno, Barca ne odustaje, pa bismo vrlo lako u veznom redu katalonskog tima u narednoj sezoni mogli gledati Paulinha i Verrattija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi