Ponuda već spremna: Marcelo Brozović seli u Englesku?

Arsenal želi Hrvata

Ponuda već spremna: Marcelo Brozović seli u Englesku?

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović igra sjajnu sezonu u Interu i već su se javili neki klubovi koji bi ga željeli angažovati na ljeto.

Prema pisanju italijanskih i engleskih medija, bivši igrač Dinama se nalazi na meti Arsenala, čiji su ga skauti već posmatrali u posljednjih nekoliko mjeseci.

Prema istom izvoru, Arsenal je već spremio ponudu tešku 16 miliona funti, koja bi mogla zadovoljiti čelnike milanskog kluba.

Od Arsenala se očekuje da na ljeto pošalje službenu ponudu Interu, a ostaje da se vidi hoće li Nerazzurri uspjeti zadržati 23-godišnjeg Hrvata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marcelo Brozović je u ovoj sezoni odigrao 31 utakmice za Inter, a u listu strijelaca se upisivao sedam puta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi