Ponudu već ima: Zlatan otkrio u kojem klubu želi završiti karijeru

Ibra se vraća kući?

Ponudu već ima: Zlatan otkrio u kojem klubu želi završiti karijeru

Iako će uskoro napuniti 37 godina Zlatan Ibrahimović i dalje zabija, trenutno u dresu LA Galaxyja, ali je jasno da mora itekako početi razmišljati o penziji.

Vrlo je vjerovatno da Ibrahimović neće karijeru okončati u SAD-u, već da će se vratiti u Evropu gdje će i okačiti kopačke o klin.

Pogađate - klub u kojem bi Zlatan mogao završiti karijeru je njegov Malmo, klub u kojem je sve i počelo.

"Dobio sam ponudu. Klub u kojem sam počeo želi da se vratim kući i tamo završim karijeru. Zainteresovan sam, moram priznati. Uostalom, trofej sa Malmom je jedino što mi nedostaje", poručio je Ibrahimović u kratkom razgovoru objavljenom na Instagramu.

Ibrahimović je Malmo napustio 2001. godine kada je prešao u Ajax, a nakon holandskog velikana je nosio dresove Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda, te LA Galaxyja, kluba čiji je danas član.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi