Ibrahimović: Messi, dođi u MLS

Argentinca želi Miami

Ibrahimović: Messi, dođi u MLS

Sjajni švedski napadač Zlatan Ibrahimović pozvao je Lionela Messija da mu se pridruži u MLS-u.

Ibrahimović je nakon epizode u Manchester Unitedu odlučio karijeru nastaviti "preko bare", tačnije u Los Angeles Galaxyju, a igre koje pokazuju u ovom timu pokazuju kako ni u 36. godini nije za staro gvožđe.

Tako se Zlatanovo lice gotovo svakodnevno može vidjeti na naslovnicima tamošnjih medija, a novinari u SAD-u sada su ga upitali da li bi njegovim stopama trebao krenuti i Lionel Messi, kojeg u Miami želi dovesti David Beckham.

Kao iz topa Šveđanin je odgovorio "apsolutno", dodavši kako je Messi igrač koji bi se mogao uklopiti u gotovo svakoj sredini.

Podsjetimo, Ibrahimović i Messi se odlično poznaju s obzirom da su dvije sezone dijelili svlačionicu u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi