Velika greška Erića za izjednačenje u Bijeljini

Radnik poravnao

Velika greška Erića za izjednačenje u Bijeljini

M. Šljivak

Radnik je u 60. minuti meča izjednačio protiv Željezničara na 1:1.

Pogodak je gostima poklonio golman Željezničara Filip Erić, koji je napravio novu grešku na golu Plavih.

Pokušao je Erić da boksuje loptu. Nije u tome uspio i samo ju je spustio na nogu Nikole Popare.

Fudbaler Radnika to nije propustio. Poslao je loptu u nebranjeni dio mreže i izjednačio je rezultat na 1:1 u ovom susreti.

Za Poparu je ovo prvi gol u sezoni i svakako da je došao u pravo vrijeme za njegov tim koji se žestoko bori za ostanak.

Vodstvo gostima iz Sarajeva donio je Semir Štilić zaista lijepim pogotkom za 0:1 u 15. minuti meča, a ovo je bila i prva šansa koju su gosti stvorili u ovom susretu

Ermin Zec je dobro šutirao, golman domaćih Bilobrk, a Semir Štilić natrčava na loptu i šalje je u mrežu za prednost od 0:1.

Osmi je ovo gol u sezoni Semira Štilića koji u proteklom periodu nije bio u najboljoj formi kao ni kompletna ekipa Željezničara, koja već osam utakmica ne zna za pobjedu u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog toga je na kraju došlo i do promjene na klupi tima sa Grbavice. Blaž Slišković je zamijenio Amara Osima i ovo je za legendarnog stručnjaka odličan početak.

U međusobnim duelima ove sezone Željezničar je upisao dvije pobjede i imaju ukupnu gol-razliku od 5:1. Plavi su u augustu prošle godine u Bijeljini slavili sa 2:0, dok je oktobarski meč na Grbavici završio trijumfom Željezničara od 3:1.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Napickase Banjalucani Torpeda... Aferim! Mislim da Borac uzima titulu, najjaci su realno.
2 6
BordoBijeli
Hahahaza i vi se nwkome smijete?Jadnici jedni bijedni.Nema Evrope pic keee
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije