Popodnevni trening FK Sarajevo na slovenačkoj vrućini

Izabranici Husrefa Musemića nastavili sa napornim radom

Popodnevni trening FK Sarajevo na slovenačkoj vrućini

Ekipa Sarajeva je iskoristila blagi pad temperature u popodnevnim satima i zaputila se iz Rogaške Slatine ka 10-ak kilometara dalekom Rogatecu i tamo odradila novi trening u sklopu priprema u Sloveniji.

Iako je temperatura bila nešto ugodnija nego tokom dana, fudbaleri Sarajeva su i ovaj trening odradili po jakom suncu i vrućini.

Pomoćnici Husrefa Musemića su na teren u Rogatecu stigli nekih pola sata prije ekipe kako bi osmislili "poligone" za trening i detaljno dogovorili vježbe koje će prvotimci izvoditi.

Ubrzo su stigli i prvotimci koji su podijeljeni u dvije grupe odradili zagrijavanje, da bi nešto kasnije prešli na "glavni" dio treninga - pod budnim okom Husrefa Musemića. Svi fudbaleri koji su stigli u Rogatec su odradili trening.

Inače, sutra je pred izabranicima Husrefa Musemića nova provjera, utakmica protiv Slovačkog. Biće to druga prijateljska utakmica koju će Sarajevo odigrati u sklopu priprema. Podsjetimo, bordo tim je u nedjelju sa visokih 5:1 savladao prvaka Albanije, Partizani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas su se pojavile informacije da će novo pojačanje Sarajeva postati Gedeonn Guzina, fudbaler koji je u prošloj sezoni nosio dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Očekuje se da bi Guzina mogao stići u Sloveniju još večeras, ali je realnije da će se to desiti sutra.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
jel vam toliki problem pitati Husrefa, hoce li biti KAPITALNIH pojacanja, ili su vam iz kluba zabranili da ih to pitate
5 0
Mungos
Kvartalni1946
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi