FK Sarajevo u prvom dijelu sezone bez Stanojevića i Pidre

Na terenu ćemo ih vidjeti tek na proljeće

FK Sarajevo u prvom dijelu sezone bez Stanojevića i Pidre

Trener FK Sarajevo Husref Musemić potvrdio je danas da će prvi dio naredne sezone odraditi bez dva vrlo važna fudbalera.

Riječ je naravno o veznjaku Milošu Stanojeviću i lijevom beku Selmiru Pidri.

Stanojević je krajem prošle sezone imao dvije operacije oka, a povreda je čini se prilično ozbiljna pa ćemo ga na terenu ponovo vidjeti tek na proljeće.

S druge strane, Pidro je se povrijedio prije otprlike dva i pol mjeseca te je nekoliko sedmica kasnije operisan u Zagrebu. Za njega se odmah znalo da je ova godina završena pa ćemo ga na terenu ponovo vidjeti tek u drugom dijelu naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će Bordo momci, koji se inače trenutno pripremaju u Sloveniji, biti lišeni usluga dvojice prvotimaca u prvom dijelu sezone, ali će sigurno pronaći adekvatne zamjene.

Inače, Sarajevo je prije dva dana u Sloveniji odigralo prvi prijateljski meč i to protiv Partizanija iz Albanije te je slavilo sa uvjerljivih 5:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klopp1991
šteta pored svih što su otišli još ova dvojica..bice tesko vidjećemo na sto će izaći
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi