Popović: Okrećemo se uktamici sa Čelikom

Štoper Borca

Popović: Okrećemo se uktamici sa Čelikom

D. Vejo

Narednog vikenda, Velikan iz Platonove dočekuje na svom terenu ekipu Čelika iz Zenica, koja u ovaj meč ulazi nakon trijumfa kod kuće protiv ekipe Slavije.

Kriza loših rezultata ozbiljno drma Borac, pa će tako nakon poraza od ekipe Zrinjskog svoju borbu za opstanak u ligi nastaviti u sljedećem kolu protiv Čelika. Koliko je to važna utakmica, dobro zna i štoper crveno-plavih.

"Igramo sa ekipom Čelika. Oni su uvijek nezgodan protivnik. Moramo biti maksimalno skoncentrisani i greške svesti na minimum kako bi stigli do pozitivnog rezultata", rekao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Dejan Popović.

Štoper se osvrnuo i na jučerašnji meč.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Nedostajalo je malo sreće. Igrali smo solidno. Jedva veoma teška utakmica iza nas. Okrećemo se narednom meču", dodaje on.

Meč između Borca i Čelika igra se u subotu s početkom od 19 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi