Popović: Široki je veliki ispit za nas

Fudbaler Metalleghea

Popović: Široki je veliki ispit za nas

Ekipa Metalleghea za vikend će imati veliki ipit. 

Jajčani će u okviru osmog kola Premijer lige BiH gostovati Širokom, trenutno sedmoplasiranom timu prvenstva. Izabranici Nermina Bašića nisu briljirali u dosadašnjih sedam odigranih kola, ali i pored te činjenice u duel ulaze sa velikim optimizmom.

"Znamo da je Široki jedna jako dobra ekipa, koja je već dugi niz godina u samom vrhu bh. fudbala. Svake godine se bore za neki od trofeja, imaju odlične pojedince koji u svakom trenutku mogu odlučiti utakmicu, prije svega tu su Wagner i Krstanović. Ali, to će nam biti samo jedan dodatni motiv da odigramo što bolje, disciplinovanije i borbenije. Ako ponovimo bar sličnu igru kao protiv Sarajeva, smatram da možemo ostvariti dobar rezultat", izjavio je za naš portal Nebojša Popović, fudbaler Metalleghea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe trenutno zauzima 10. poziciju na tabeli Premijer lige BiH sa sedam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti