Popović: Zašto ne bismo pokušali iznenaditi bordo tim?

Nebojša Popović, napadač Metalleghea pred Sarajevo

Popović: Zašto ne bismo pokušali iznenaditi bordo tim?

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas će u posljednjem susretu 6. kola BH Telecom Premijer lige u goste FK Sarajevo. Jajčani su u seriji od četiri poraza,  te veoma neugodnoj situaciji, iako su sezonu otvorili pobjedom nad Čelikom.

Sarajevo u ovom susretu veliki favorit, ali u Metallegheu  ističu da se neće olako predati na našem najvećem stadionu.

""Iza nas je težak period, dobro smo radili, igrali najmanje ravnopravno sa svojim protivnicima, ali sportska sreća i naše pojedinačne pogreške dovele su nas u nezavidnu poziciju na tabeli. Sarajevo je uvijek favorit ali to ne znači da  mi idemo samo da istrčimo na teren. Vidimo da ima dosta iznenađenja u dosadašnjem toku prvenstva, pa zašto i mi ne bismo pokušali iznenaditi bordo tim", istakao je Nebojša Popović, napadač Metalleghea.

Pravo nastupa u ovom susretu za Jajčane će imati i posljednje pojačanje Slovenac Stefan Smiljanić od kojeg  se mnogo očekuje, a izostat će povrijeđeni Siniša Dujaković. Meč između Sarajeva i Metalleghea igra se sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi