Poraz Guizhou Rehnea, Misimoviću 90 minuta

Misimović i Muslimović odigrali 90 minuta

Poraz Guizhou Rehnea, Misimoviću 90 minuta

Guizhou Rehne naših Zvjezdana Misimovića i Zlatana Muslimovića doživio je poraz u azijskoj Ligi prvaka od australskog Central Coast Marinera 2:1. 

Zvjezdan Misimović i Zlatan Muslimović su odigrali svih 90 minuta u porazu svoje ekipe. Prvih 45. minuta susreta završeno je bez golova. Nijedna od ekipa nije uspjela pronaći put do gola. 

 

U nastavku domaćin dolazi u vodstvo golom Bojića u 50. minuti susreta. U 71. minuti susreta naš reprezentativac Zvjezdan Misimović je centrirao, a golman domaćih Ryan je poslao loptu u sopstvenu mrežu. Domaćin je ipak uspio doći do pobjede, a strijelac je bio Sainsbury u 80. minuti susreta. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.