Poraz košarkaša od Crne Gore

Poraz košarkaša od Crne Gore

U prvom pripremnom susretu sa Crnom Gorom, naša košarkaška selekcija poražena je rezultatom 73:58.

Naši košarkaši dobro su otvorili susret, na kraju prve četvrtine imali +7 (10:17), ali se prednost istopila već na isteku prvih 20 minuta, pa se na odmor otišlo kod 35:29 za domaću ekipu.

Do kraja treće četvrtine Crnogorci su imali +15 (57:42), što je i razlika koju su uspješno održavali do kraja susreta.

Najbolji bh. košarkaši sa reprezentacijom Crne Gore odigraće još jednu trening utakmicu i to već sutra, a onda se vraćaju u Zenicu gdje će nastaviti pripreme za utakmice baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora - BiH 73:58
10:17, 25:12, 22:17, 16:16

KOLAŠIN - Sudije: Raičević, Sundić, Savović
CRNA GORA: Jeretin 2, Savović 7, Šćepanović 11, Borisov 11. Golubović 9, Cook 4, Vraneš, Drobnjak 5, Koljević 2, Peković 15, Maraš 2, Subotić 5. Trener: Duško Vujošević.
BOSNA I HERCEGOVINA: Jovanović 9, Opačak, Tuljković, Gordić 9, Milošević 2, Bavčić 3, Jazvin 12, Kikanović 4, Varda 8, Rizvić, Đedović 5, Bajramović 6, Popović. Trener Mensur Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti