Poraz Mariehamna, Gadži svih 90 minuta

Inter Turku slavio na svom terenu sa 2:0

Poraz Mariehamna, Gadži svih 90 minuta

Mariehamn bosanskohercegovačkog internacionalca Ermina Gadže, sve je dalje od plasmana u Evropu. Poraženi su danas od Inter Turkua sa 2:0.

Ambicije Mariehamna su plasman u Evropu, ali sve su dalje od toga. Najveći uzrok tome su povrede. U današnjem susretu protiv Intera imali su samo pet igrača na klupi.

Jarkko Vartto, 22-godišnji veznjak, olakšao je posao Interu u 36. minuti, jer je zaradio crveni karton. Četiri minute poslije toga Timo Furuholm doveo je domaće u vodstvo.

Mika Ojala pogodio je u 56. minuti za 2:0, a taj rezultat do kraja susreta se nije mijenjao. Ermin Gadžo, proveo je svih 90 minuta ovog susreta na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti