Poraz Otelula, Haskić nije igrao

Volga bolja od Rumuna u prijateljskom susretu

Poraz Otelula, Haskić nije igrao

Adnan Beganović

Rumunski Otelul Galati u prijateljskom susretu je s minimalnih 1:0 poražen od ruske Volge, a fudbaler Sarajeva koji se nalazi na probi u rumunskoj momčadi Nermin Haskić nije igrao.

Iako se očekivalo da Haskić u ovom susretu nastupi trener rumunske momčadi nije koristio fudbalera Sarajeva, koji se još uvijek nalazi na probnom radu.

Volga je slavila sa 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Maksimov u 84. minuti iz jedanaesterca.

Aktuelni šampion Rumunije nastupao je u slijdećem sastavu: Grahovac - Ljubinković, Benga, Costin, Ilie - Didi (46 Viglianti), Filip, Giurgiu (77 Paraschiv) - Antal (72 Frunza), Pena (46 Punosevac), Stromajer (46 Bus).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije