Poraz Rangersa, Papcu crveni karton

Škotska Premier liga

Poraz Rangersa, Papcu crveni karton

U škotskoj Premier ligi odigrane su četiri utakmice 27 kola, a iznenađenje je napravio Kilmarnock koji je kao gost savladao Glasgow Rangerse sa 0:1.

Glasgow Rangers je na svome terenu poražen od Kilmanrocka sa 0:1, u meču u kojem je naš repezentativac Saša Papac zaradio crveni karton u 43. minuti.

Rangersima je presudio gol Shielsa u 12. minuti, a nakon finansijskih problema tokom sedmice, odlaska u stečaj i oduzimanja deset bodova, čime su praktično ispali iz trke za prvaka Škotske, najtrofejniji škotski klub je poklekao i na terenu.

Škotska Premier liga, 27. kolo:

Dundee Utd-St. Mirren 0:0
Dunfermline-Inverness 1:1
Motherwell-Hearts 3:0
Rangers-Kilmarnock 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.