Poraz Smajića, remi Mravca i Čustovića

Jupiler liga Belgija

Poraz Smajića, remi Mravca i Čustovića

U četiri utakmice četvrtog kola belgijske Jupiler lige postignuto je deset golova. Od naših igrača nastupe su večeras imali Adnan čustović, Adnan Mravac i Sulejman Smajić, ali nisu imali razloga za slavlje.

Smajić je igrao posljednjih jedanaest minuta za Lokeren u domaćem porazu od Anderlechta (0:3). Saša Klještan, Kanu i Mbark Boussoufa iz penala, bili su strijelci za Anderlecht. Adnan Čustović (Beerschot) i Adnan Mravac (Westerlo) igrali su svih devedeset minuta, ali je njihov duel okončan bez golova.

Waregem je bio ubjedljiv protiv Cercle Bruggea 4:0 uz dva gola Habiba Habiboua i po jedan Renea Streckxa i Stijna Meerta.Kortijk je sa 2:1 slavio u gostima kod Liersea. Golove za pobjednika postigli su Pavlović i El Araichi, a Douala za poražene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti