5

Komentari (5)

s_s
Sabrija@ , nikakav problem druze, Efendic i Lekovic sa strane a Kojic, Moris i Kostic u sredini. Bedem.
Sabrija
Hajde sad malo pokazite video sa Baljicem,ojo kao opustena atmosfera,kuliranje,proseravanje...
s_s
Ja ne znam u cemo je fora sa ovim sastavima Tuzla City. Najbolji igraci konstantno na klupi. Fejzic, Efendic, Kojic, Moris, Lekovic, Kostic, Sesar, Nukic (Crnkic), Ubiparip, Arezina (Maksimovic), Baji. Eto sastava da ga nema jaceg. A Buric, Hadzanovic, Ramic su za klupe brate. Ovo neko pravi tim i okuplja a neko razgradjuje namjerno, nije ni cudo sto ih Capljina pobjedi. Nadam se da su samo pripreme u pitanju, ako ovaj sastav ne bude izasao za Sarajevo onda nesto nije u redu?
ludilobrale
I da izadje Sarajevo će ih razbit iz poštovanje Sarajevo je jedino odradilo pripreme kako se i radi mit je da treba igrat puno pripremnih utakmica tri u vrh a svi ovi sem Sarajeva po 4 i više i treba da igra ekipa jednu druga ekipa drugu utakmicu u trećoj se mjesa tako ide u kohezije sa dizanjem forme i fizičke spreme .
Sabrija
Tri stopera ti u ekipi strucnjak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti