Poraz Ubiparipovića, remi Husidića

Major League Soccer

Poraz Ubiparipovića, remi Husidića

Od sedam utakmica odigranih sinoć u MLS-u čak četiri su završene bez pobjednika. Klubovi naših igrača imali su polovičan učinak. NY Red Bull je doživio treći poraz, a Siniša Ubiparipović je utakmicu počeo s klupe.

Iako je u prošlom kolu bio strijelac u ovom kolu ga je trener ostavio na klupi. Red Bull je doživio domaći poraz od Seattlea rezultatom 0:1, a jedini pogodak na utakmici je postigao Fredy Montero u 85. minuti.

Baggio Husidić je odigrao svih devedeset minuta za Chicago u gostima kod Kansasa gdje je njegov tim odigrao 2:2. Golovima Julia Martineza i Briana McBridea Chicago je vodio sa 2:0, ali je Kei Kamara sa dva gola, drugim dvije minute prije kraja donio Kansasu bod.

Mehdi Ballouchy je golom u 66. minuti donio pobjedu Coloradu u gostima kod DC Uniteda, Danny Mwanga je u 90. minuti pogodio za 1:1 Philadelphije protiv Dallasa, a Guillermo Barros je iz penala u 90. minuti donio pobjedu Columbusu protiv Chivasa (1:0). Utakmice između New Englanda i San Josea, te Toronta i Los Angelesa završile su bez golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.