Poraz Zagreba, ostavka Pavlovića

HNL, 7. kolo

Poraz Zagreba, ostavka Pavlovića

Adnan Beganović

Sedmo kolo hrvatske nogometne lige sinoć su otvorili Zagreb i Cibalija, a na kraju utakmice više razloga za slavlje imali su igrači iz Vinkovaca koji kući odnose tri boda.

Niti nakon sedam kola fudbaleri Zagreba ne znaju za trijumf. Jedina su momčad u hrvatskoj ligi koja na svom kontu nema niti jednog boda.

Sinoć su i gosti iz Vinkovaca iskoristili lošu formu fubalera Zagreba, koji nakon lošeg ulaska u prvenstvo nisu znali odgovoriti imperativu pobjede. Jedini strijelac na utakmici bio je Baraban u 85. minuti, a ovom pobjedom Cibalija je preuzela drugo mjesto na tabeli.

Odmah nakon utakmice trener Zagreba Luka Pavlović podnio je neopozivu ostavku.

"Nema više smisla, odlazim. Ja sam i poslje poraza od Istre bio spreman odstupiti, ali dobio sam povjerenje za ovu utakmicu. No, nakon ovog poraza ne mogu više biti trener. Momčad se mora nekako razdrmati i izaći iz krize, a vjerujem da će moj nasljednik to uspjeti učiniti", rekao je za hrvatske medije sada već bivši trener Zagreba.

HNL, 7. kolo:
Zagreb – Cibalia 0:1 (Baraban 85')


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.