Poredili ga s Baleom i Walcottom, a potpisao za Dravu

Brz, ali...

Poredili ga s Baleom i Walcottom, a potpisao za Dravu

Edmir Škorić

U Ptuju razmišljaju ozbiljno, pa je u redove tamošnjeg nogometnog kluba Drava stiglo zanimljivo pojačanje.

U najstariji slovenački grad dolazi 23-godišnji Matthias Fanimo, 23-godišnjak koji je igrao za mladu englesku reprezentaciju i koji je ponikao u West Hamu.

Pisalo se o njemu da je nasljednik Garetha Balea i Thea Walcotta, da nema bržeg igrača, ali nije se proslavio i kasnije je nosio dresove niželigaša Ratona, Eastgleigha i Margatea.

No, gdje god je igrao - nije igrao. Sada je došao u Dravu, koju financiraju bogati Nigerijci, a upravo nigerijski pasoš ima Fanimo, koji je navodno brz kao i Antonio Valencia iz Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Na njemu je da sada pokuša pronaći pravu formu, pokazati svoje pravo lice i da, ako ništa, potvrdi da je brži od Balea...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi