11

Komentari (11)

Edin Merlin
Ako je ono penal onda sam ja Isus Krist !
hame
Juventus sad dize ruke za svaki Portov dodir lopte
Eno30
Ovaj Juve nije ni "J" od Juventusa onog sto je Alegri vodio. Uz duzno postovanje Pirlu kao igracu, a za trenera da vodis ovako veliki tim jos nisi sazrio kao trener za veliki tim
Marco_Materazzi
dobar je juve nego corona, kriza, nema se vise para za sudije. nikad oni ni nisu bog zna sta bolje igrali, sjeti se kako su monaco prosli prije par godina, chiellini zadnji igrac odbrane, baca se za loptom i hvata je rukama da ne dodje do igraca monaca, i dobija samo zuti.
Jupp
@Marco_Materazzi Juventus je uvijek igrao bolje od Intera, to je cinjenica. Sto ti navijas za Inter ne treba osporavati velicinu Juveta, njihov kvalitetni ljepotu igre. Najvece zvijezde su igrale za Juve, treba biti objektivan. Ja ne navijam za Juventus uopste, samo konstatujem.
user1585252255
O kakvom ti Chieliniu pricas. na klupi covjek a ove sezone nije odigro ni 2-3 utakmice.
Marco_Materazzi
@Jupp hahaha puno crtice gledas, a i seriu a pratis od kad je penaldo dosao. evo ovako kako danas igraju tako juve samo i moze pobijediti, crveni protivniku i prolaze cigančine, smijesan i jadan klub. samo retardi najveci navijaju za njih
Marco_Materazzi
@user1585252255 ukucaj na yt, chiellini vs monaco, sve ce ti se samo reci
Asam85
Za Juve navijam od 94. i zamisli, pojavi se Marco Materazzi i priča mi priču - neprocjenjivo.
user1585252255
user1585252255
Isto tako, za juve navijam od 96. .. i on se javi koji je 2008 godiste i nesto prica.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti