Portsmouth demantovao pregovore sa Vahom
Vahid Halilhodžić

Ko je ovdje lud?

Portsmouth demantovao pregovore sa Vahom

Nakon što su mediji jučer prenijeli izjavu Vahida Halilhodžića u kojoj kaže kako pregovara sa Portsmouthom, oglasio se izvršni predsjednik engleske ekipe koji je sve demantovao.“To je totalno smeće i izmiščjotina. U tome nema ni trunke istine”, kazao je izvršni predsjednik Portsmoutha Peter Storrie na pitanje o pregovorima sa Vahidom Halilhodžićem. 

Jučer je proslavljeni bh. fudbalski stručnjak potvrdio informaciju da pregovara sa Portmosuthom, a oglasili su se i iz Fudbalskog saveza Obale Slonovače sa informacijom kojom potvrđuju da Vaha uskoro namjerava napustiti vođenje ove afričke selekcije.

Međutim, iz tog razloga upravo čudi demant koji je danas stigao iz ovog engleskog premijerligaša.

“Niti smo progovarali, niti smo se sastali. Radi se o najobičnijoj izmišljotini”, kategoričan je bio Storrie.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.