Portugalac ponižavao Lihtenštajn: Gađao makazicama dok nije pogodio

Slavili s 11:0

Portugalac ponižavao Lihtenštajn: Gađao makazicama dok nije pogodio

E. Škorić

 Mladi portugalski reprezentativci demolirali su sinoć Lihtenštajn sa 11:0.

Već na poluvremenu su U21 nogometaši Portugala imali nevjerovatnih 9:0, ali su se u nastavku smilovali, pa su dali "samo" dva gola.

Bukvalno su se domaći igrači izmjenjivali prilikom postizanja pogodaka, svi su htjeli biti dio ove predstave, a istakao se Goncalo Ramos.

Naime, u 39. minuti Ramos je zabio majstorski gol "makazicama", ali iz drugog pokušaja. Prethodno je pogodio prečku skoro na isti način, ali je nakon odbijene lopte uspio zatresti mrežu nemoćnog golmana.

Ramos je u prvih 45 minuta postigao čak četiri gola, a na poluvremenu je zamijenjen.

Portugal je drugi na tabeli sa šest bodova, vodeći je Cipar sa sedam bodova, ali i utakmicom više. Lihtenštajn je na dnu tabele sa gol-razlikom 0-28 i naravno bez bodova je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti