Poruka navijača FK Sarajevo nakon utakmice protiv FK Sloboda

Jedva čekaju evropski meč

Poruka navijača FK Sarajevo nakon utakmice protiv FK Sloboda

M. Šljivak

Sarajevo je večeras savladalo Slobodu sa 3:0.

Dva gola Anela Hebibovića i jedan Harisa Handžića bili su dovoljni da se pobijedi tuzlanski tim, a sada je pred bh. šampionom evropski izazov protiv BATE Borisova.

Navijači Sarajeva jedva čekaju ovu utakmicu koja se u četvrtak igra u Zenici. To su jasno pokazali nakon utakmice protiv Slobode.

Ovako je to izgledalo...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljoze01
vise se cuje hor na priredbi u osnovnoj skoli
0 11
neutralan321
Poznato je kako pitari kopiraju pa evo i sada,kopija pjesme Grobara...I jos nesto se kao hvalite tim 3.pretkolom a dosli do njega tako sto ste izgubili 2 utakmice pa vas uefa pocastila.Bas me zanima kako bi bilo da ste dobili neki klub sa Malte u 2.pretkolu
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi