Posebna pravila za utakmicu Maroko-Argentina: Marokanci se bukvalno ne smiju približiti Messiju
Messi nije igrao za reprezentaciju od ispadanja Argentine sa Svjetskog prvenstva u Rusiji

I navijači će biti razočarani

Posebna pravila za utakmicu Maroko-Argentina: Marokanci se bukvalno ne smiju približiti Messiju

S. Pašalić

Nogometaš Barcelone Lionel Messi će se vratiti u reprezentaciju Argentine u prijateljskoj utakmici protiv Maroka.

Ipak fanovi Messija u Maroku će ostati uskraćeni za mnoge stvari s obzirom da će za ovu utakmicu važiti posebna pravila koja se tiču zvijezde Barcelone.

Tako se navijači neće moći slikati s Messijem nakon utakmice, a igračima Maroka je zabranjeno da naprave oštar prekršaj na igraču Barcelone.

Također igrači Maroka neće moći da se slikaju s Messijem niti da dobiju autogram. Javnosti neće biti poznato gdje će reprezentacija Argentine odsjesti, a najavljeno je da će Lionel Messi odigrati bar 60 minuta.

Utakmica Maroko-Argentina će se igrati 26. marta u Rabatu na stadionu "Prince Abdulah Mule" čiji je kapacitet 60 hiljada gledatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi