Posebni se predao: City je prvak, tu nema dileme
Foto: EPA

Menadžer Uniteda sasvim jasan

Posebni se predao: City je prvak, tu nema dileme

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho tvrdi da je utrka za prvaka Engleske vjerovatno završena.

Gradski rival City već je 15 bodova ispred Uniteda. Titula prvaka Engleske sve je bliže Etihadu, a Mourinho vjeruje kako je tim Pep Guardiole već osvojio naslov.

"Ide im dobro i nikog ne puštaju da im se približi. Titula prvaka je praktički odlučena", poručio je Mourinho, te je dodao:

"Ostala je trka za preostale pozicije. City je ispred, krenuli su žestoko u sezonu, pa čak su i pobjeđivali kad nisu zaslužili. Odajem im priznanje, ali ne smatram da je zbog Cityja ostalim klubovima sezona neuspješna", rekao je Jose.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United će ovog vikenda na Old Traffordu ugostiti ekipu Huddersfielda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ŠEVA
ŠEVA Siti je najjači klub u Evropi. Osvojiti će KLEMPU ove godine. PEP je bolji od MURINJA.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi