Posrtaji Dinama i Šibenika, Cibalia slavila

20. kolo HNL-a

Posrtaji Dinama i Šibenika, Cibalia slavila

Edmir Škorić

Dvadeseto kolo HNL-a donijelo je jako malo pogodaka i nekoliko iznenađenja. Najveće su svojim navijačima priredili igrači Zadra, koji su na Maksimiru sačuvali svoju mrežu i protiv vodećeg Dinama odigrali 0:0.

Osim na Maksimiru, golova nije bilo u Karlovcu i Šibeniku. Karlovac je remizirao sa Slaven Belupom, dok je Šibenik predvođem mladim bh. napadačem Erminom Zecom odigrao (samo) 0:0 protiv Intera iz Zaprešića.

Cibalia se dodatno približila vodećem Dinamu, nakon što je danas u Vinkovcima s minimalnih 1:0 savladala zagrebačku Lokomotivu. Jedini pogodak postigao je Malčić pet minuta prije kraja prvog poluvremena i to sa bijele tačke. Identičnim rezultatom Istra je u Puli bila bolja od Croatia Sesvete. Župan je bio čovjek odluke.

Derbi dvadesetog kola HNL-a igra se večeras na Poljudu, gdje će Hajduk ugostiti Rijeku.

HNL, 20. kolo:
Cibalia - Lokomotiva 1:0 (Malčić 39 - penal)
Dinamo - Zadar 0:0
Istra - Sesvete 1:0 (Zupan 72)
Karlovac - Slaven Belupo 0:0
Međimurje - Osijek 1:1 (Vuka 61/ Hrnčević 79)
Šibenik - Inter Zapr. 0:0
Hajduk - Rijeka (večeras)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.